Linuxhack med årsmöte, lör 25 maj

Tid: lördag den 25 maj klockan 10 till ca 16.

Plats: Studiefrämjandets lokaler på Ljusbärargatan 2 (f.d. Portalgatan 2b)

Årsmötet är planerat till klockan 14. Du är välkommen att vara med på Linuxhacket även om du inte avser att delta i årsmötet. Se kallelsen till årsmötet här!.

I övrigt gäller det vanliga - hacka på ditt projekt, hårdvara som mjukvara. Installera en exotisk Linuxvariant, eller bjud med någon som aldrig provat fri mjukvara - Valet är ditt! Detta är ett tillfälle att diskutera teknik och lösningar med den stora samlade kunskapsbasen som finns i ULUG, och ett tillfälle att utbyta erfarenheter med andra medlemmar.

Oavsett om du vill sitta och hacka i gott sällskap, eller jobba i något gemensamt projekt är du varmt välkommen till ULUG mini-hackathon. Vill du bara dricka kaffe och prata med folk utan att ha något direkt projekt går det lika bra!

Hackträffen anordnas i samarbete med Studiefrämjandet!

Studiefrämjandet