ULUG hackathon/meetup/träff/maker 15.12

2015-12-12
JulTux
Studiefrämjandets Logo
pong

Lördagen den 12:e december är det dags för ännu en heldag med ULUG mini-hackathon!

Hacka på ditt projekt, hårdvara som mjukvara. Installera en exotisk Linuxvariant, eller bjud med någon som aldrig provat fri mjukvara - Valet är ditt! Detta är ett tillfälle att diskutera teknik och lösningar med den stora samlade kunskapsbasen som finns i ULUG, och ett tillfälle att utbyta erfarenheter med andra medlemmar.

Oavsett om du vill sitta och hacka i gott sällskap, eller jobba i något gemensamt projekt är du varmt välkommen till ULUG mini-hackathon. Vill du bara dricka kaffe och prata med folk utan att ha något direkt projekt går det lika bra!

Vi kör även ett temaspår: Programmera Pong i valfritt språk och miljö. Opengl, ncurses, Go, Python,C, o.s.v. använd vad du vill. Eftersom vi behöver tid att dema innan dagen är slut rekommenderas att du påbörjar ditt projekt innan hacket. Massvis med lösningar finns på nätet, men det är ju ingen match om man inte skapar sin egen version.
Pong: https://en.wikipedia.org/wiki/Pong
https://www.youtube.com/watch?v=iPigmdzAbyk

Du sätter själv ambitionsnivån på vad du vill göra med denna dag.

Vi börjar kl 09.00 och håller på fram till kl 20.30.
OBS: För att vi ska kunna hålla koll på hur många som kommer, begränsat antal platser, registrera dig på eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/ulug-hackathonmeetuptraffmaker-1512-tickets...
Visa gärna att du kommer på Facebook med: https://www.facebook.com/events/1481782245461662/

ULUG mini-hackathon arrangeras i samarbete med Studiefrämjandet.